Our smallest project yet (if you don't count the eco-cubby), an extension comprising a walk through robe and ensuite along with small, strategic interventions within the existing house.

 

We were interested in airy, light filled spaces, inverting the notion of the dark, musty walk through robe and en-suite combination.

 

The response was to create a light filled box containing clothing and amenities that glows at night providing both internal occupant amenity, while activating the streetscape at night.

 

This project was constructed in 2014.

 

Photos by Matthew Mallett

Many thanks for superb work you did managing this project, and with the overall design. We still marvel at the ‘wow’ factor of the ensuite – it has made a big difference to how we live in the house.

The Little Lantern,

Alphington

  • Black Houzz Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

© 2008 - 2020 Statkus Architecture Pty Ltd

ph +61 3 9482 2201