• Black Houzz Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

© 2008 - 2018 Statkus Architecture Pty Ltd

ph +61 3 9482 2201

A family oriented renovation to an Alphington house. 

The original existing front component of this Victorian house has been previously maintained and will be retained with some interior works for a new main bedroom, ensuite and robes and re purposing of a living room into a bedroom. 

 

A contemporary rear renovation is to update a previous 2000s extension comprising dining, kitchen, bathroom, laundry, bedroom and an openable glazed north façade opening to a new covered deck.

 

​The proposed materials palette is a complementary combination of colorbond roofing, white powder-coated aluminium framed double glazed window/ glazed doors, Colorbond trims, guttering & down pipes, timber decking and galvanized or painted steel externally. 

Riverview Alphington Renovation