Camberwell Edwardian Extension

View_Interior_Kitchen.png
View_from_Rear_Yard.png
Exterior_Between_Shed_&_Residence.png

CONSTRUCTION SCHEDULED TO BEGIN SEPTEMBER 2019. This renovation and rear extension responds to a challenging context by introducing a contemporary rear extension that reflects an existing Edwardian architecture including materiality (brick) and form (pitched roof). This, combined with a tapering building form maximizes morning light, mediates views and sight lines, particularly to/from the raised railway line immediately to the north. 

Livability, sustainability, storage, flexibility, natural light and the  utilising low maintenance materials and finishes are key here.  

A town planning permit has been approved and we are currently documenting this project with construction scheduled to begin in 2019.